Ut på tur,aldri sur :-)

Jeg og min vakre dverghare Tilly,var ute på vår dagelige luftetur i dag. Så kom jeg på at jeg faktisk alldri har tatt bilder og lagt ut her,når kaninene har vært ute i bånd...Og svært lite med bilder av at de er i luftegårdene også..Såååeh...her kommer noen bilder :-)

 

Tilly hilser på en nydelig dvergvedder-hann som står i luftegård og koser seg i sola :-)


Kooose kooos <3


 Håper dere likte bildene :-)

 

Synnøve

3 kommentarer

Randomjenta

02.apr.2012 kl.23:57

Så koselig det så ut da :D

Min lille frøken har ikke vært ute sålangt i vår pga av snøen. Tror hun får sjokk om hun kommer ut nå, haha.. Gleder meg til det blir litt mildere, da skal hun få boltre seg ute :)

zitgokaninoppdrett

03.apr.2012 kl.00:02

Randomjenta: Ja,var kjempekos! Blei jo mere joggetur da! haha! Hu hoppa,spratt og var heelt i fyr og flamme! hihi.. Kansje best å vente til det blir litt varmere i været da ja :) Blir bra når det blir mildere da,blir nok glad for det hu å,når den tiden kommer :)

minemarsvin1.blogg.no

03.apr.2012 kl.06:29

Så herlig! Det er jo så koselig å bare rusle rundt med kaninen i bånd. Savner det jeg! Bildene var kjempefine, søøøte kaniner! Marsvina mine får ta seg en luftetur løs når det er varmere i lufta. (de har vært ute flere ganger i år) ;)

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits