oppdatering og bilder av kullene :-)

Hei! Her kommer noen bilder av det ene kullet til sønnen min og det ene kullet jeg fikk :-)

Først ut er kullet til sønnen min . De er 3 dager gamle :-)Og jammen ble det ikke tvillinger i kullet også :-) Helt prikklike! <3


O

Her har dere mine nydelige små <3 De er 13 dager gamle nå,blitt store og sterke,åpnet øynene sine og er utrolige snille koseboller :-))


Begynt å utforske rundt seg :-) Begynt å smake litt på mat,høy og vann :-))


Sånn,det var dagens update dere. Håper dere koste dere med det :-) Bare å spørre om dere lurer på no ang kull,fødsler,svangerskap osv :-)

Vi blogges! 

Synnøve

15 kommentarer

Isabelle

24.03.2012 kl.10:16

Så utrolig koselig å høre fra deg! Også så utrolig nydelige bilder :D Herlig! Skulle ønske jeg kunne avle kaniner som deg ;) Men får nok vente noen år til ;)

Randomjenta

29.03.2012 kl.13:15

Åh så utrolig søte og små!

Frøkna

02.04.2012 kl.20:49

Hei :) jeg skal passe 4 kaniner i noen dager, og den ene er høygravid :)

Jeg lurte bare på når man kan holde kaninungene ?

zitgokaninoppdrett

02.04.2012 kl.21:04

Frøkna: Hei! Så koselig :-)

Det er veldig individuelt når folk holder kaninungene. Her begynner vi fra dag en,fordi de skal bli håndvante og menneskevante. Noen venter til de krabber ut av redet selv.Hør med eierene du hva de pleier å gjøre og om du får lov :-) Men husk å ta ut hua,før du går i redet og henter barn,viss ikke risikerer du å bli bitt veldig.:-/ Lykke til :-)

Frøkna

02.04.2012 kl.21:08

Takk for svar, men vil ikke moren avvise ungene ? :)

zitgokaninoppdrett

02.04.2012 kl.21:25

Frøkna: Ikke om hun er vant til mennesker og er vant til å bli håndtert :-) Har aldri skjedd her på bruket ihvertfall...Å jeg har drevet oppdrett i 7 år nå og hatt en del kull :-) Det der er nok mer en myte...De skal helst sjekkes hver dag,for om en av ungene dør oppi redet,dør de andre også iløp av kort tid... Og man må sjekke om de får mat nok også..Om de ligger nede i redet,ikke får nok mat og dør,er ikke det bra om det går uoppdaget hen..De som venter til de krabber ut av rede selv tar en kjempesjangs..Men man gjør som man føler er best for seg.:-)

Frøkna

02.04.2012 kl.21:28

Tusen takk for svar ^^ blir spennende å se når de kommer :)

zitgokaninoppdrett

02.04.2012 kl.21:31

Frøkna: bare koselig :-) Bare å spørre om det er no mer du lurer på ^^

Frøkna

04.04.2012 kl.16:26

Hehe, må vist spør igjen ^^ de kom idag,etter eierene reiste! :)

Har ikke rørt moren eller ungen(e)

Så bare noe som rørte på seg.

Men så satte moren seg i andre enden av buret, betyr det at hun har avvist den da ? :(

Ga henne mer høy, hvis det har noe å si ?

zitgokaninoppdrett

04.04.2012 kl.18:53

Frøkna: Så koselig at du kom tilbake og spurte :-)

Du kan løfte ut mor og sette henne i et reisebur feks og ta et overblikk på ungene.Kan være at mor er litt grinete og knurrer og "glefser" litt,men det får du overse. du er sjefen,du kan kjøpe henne litt med litt godsnakk og litt pellets,en eplebit ol!Tell hvor mange det er,sjekk om mor har nappa seg for nok hår,de skal ligge i en grop som er fylt med hår både under og over barna. Sjekk om de har gode og runde mager,magene skal tyte litt ut på hver sin side,når du ser dem ovenifra. Om barna er veldig skrukkete og er innsunket i magen,får de ikke nok mat.

I motsetning til andre dyr er ikke kaninmor mye hos barna sine. Kun når de gir dem mat,no som ikke er mer enn ca 3 ganger i døgnet. Så det betyr ikke at hu har avvist dem.Det kan være bra du la i mer høy,viss hu mangler matrialer til å bygge rede,for da føder de gjerne utafor rede.

Lykke til! Å bare å spørre om du lurer på no mer :-)

Frøkna

04.04.2012 kl.19:13

Tusen takk for raskt svar :)

Da er det bare å ta turen ut til kaninene ;)

Nå vet jeg litt mer om hva jeg skal gjør osv takket være deg :)

Igjen, tusen takk! :D

zitgokaninoppdrett

04.04.2012 kl.21:02

Frøkna: Bare koselig :-)Liker å være til hjelp når det trengs,like mye som for to beinte som for firbente :-)

Frøkna

05.04.2012 kl.14:45

Tok med litt godbiter til mor da jeg gikk for å sjekke kaninungene, og det viste seg at hun hadde fått to små sunne kaninunger :) hun satt i buret da jeg sjekket dem, veldig opptatt og salaten :)

Det er vel et bra tegn ? Igjen, takk for all hjelpen :)

zitgokaninoppdrett

05.04.2012 kl.14:52

Frøkna: Så bra!! Moro å høre!Gratulerer:-D

Det er et bra tegn ja :-) Bare koselig! Er jo det denne bloggen er til også...For å hjelpe :-) Mye feil-info ute på nett om disse skjønne firbente desverre..:-(

Frøkna

06.04.2012 kl.18:22

Takk, det viste seg å være 4 stk :D

Jeg er så glad jeg fant bloggen din, og du aner ikke hvor takknemlig jeg er for hjelpen din! :)

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kan få sagt tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits