Det blei en dårlig start...men.. :-)

Hei alle sammen! :-)

Det blei en dårlig start på avlsesongen i år..Det ble bare to bebbisser,men to nydelige bebbisser da <3 De er dvergveddere hvit/blåøyd :-)  Ei til hadde født 6 fine barn,som jeg fant døde i buret i dag :-(  De andre huene var nok tomme,som jeg mistenkte...Har nok fora dem opp LITT for mye i vinter...hehe...Så nå er de på slankern..

Men de fleste var jo førstegangsfødende da,så ikke alltid de tar til seg heller..Så jeg parret alle opp igjen i dag da..Sååeh...Bedre lykke neste gang ;-) Det er jo 2 huer som gjenstår da..Huene som gutta mine har lånt av meg,og ser ut til at hu ene kommer med barn snart hvertfall :-)

Ofte graver 1.gangsfødende barna sine alt for langt ned for så å grave masse flis og høy over,slik at barna ikke når frem til pattene og  blir kvalt av for lite oksygen..Var nok det som hadde skjedd med de 6 bebbissene jeg fant i dag..Unge uerfarne huer,gjør det i god mening da..Så jeg hadde nok kjørt på med LITT for mye høy og flis :-P En tommelfinger-regel jeg skal bli flinkere til å huske og passe på ;-)

Vi blogges :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits