Over tida...huff og huff..

Hei! :-)

Nå har alle huene mine gått over termin...:-(( Men håpet er der enda.. Håper det kommer bebbier i mårra da..Viss ikke må jeg nok ta en titt,på hva som kan være galt..Trenger jo ikke være no galt heller da..Bortsett fra at de tar seg umåtelig goood tid!! hehe...To av dem har hvertfall laga rede og nappa seg for hår...Så skulle ikke tro de er langt unna fødsel..

Vil bare ikke stresse de nå...så de får stå i fred frem til i mårrakveld  eller over i mårra..Blir gæærnt viss jeg bryter inn for tidlig og skal begynne å forstyrre dem også...Så gjør ikke det uten å tenke meg ordentlig om..Men de er seg selv og virker ganske fornøyde...Så er ikke no fare...Så tenker jeg drøyer til over i mårra..på kvelden..For da BØR de ha kommet med no...Mange av de er jo 1.gangs mødre...Å det går ofte gæærnt..Så kan være at samtlige har dødfødt..Så må hvertfall kjenne etter om de fremdeles er svangre...Utrolig kjipt om det har skjedd...Menmen...Da får vi bare parre opp igjen...ikke værre en deet :-)

Vi blogges! :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits