Ut å fore mine kjære 4bente og si god natt :-)

Alltid koselig å avslutte dagen med mine kjære firbente <3 Kjempetrøtt og sliten nå...Men hver gang jeg kommer i stallen,er det akkurat som at noe skjer med meg...Jeg blir full av energi og skikkelig happy :-D Føler meg så levende når jeg er sammen med dem...Så at dyr er terapi er det ingen tvil om!

Og at de er helbredende er jeg også overbevist om! De kan gjøre en smertefull dag ganske mye bedre for meg :-)) Det er så rart at det er sånn...Men det er mye mellom himmel og jord,som vi ikke vet om eller tenker over tror jeg..

Ønsker alle en fin kveld videre og ønsker dere også en fantastisk natt :-))

Vi blogges! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits