*bildedryss*** Sånn ser løvehodevedderene ut nå :-)

Hei bloggen!! For en stund siden la jeg ut bilder av noen bittesmå skapninger,som var et resultat av parring mellom løvehode og dvergvedder. I mellomtiden har de vokst seg store og sterke,og blitt så flotte :-)) 

Dette er faren:

 

Og dette er moren:

Hu venter et kull til i nærmeste fremtid,men det er med sønnen til Rajmon..Hu er ei regelrett megge nå! Hormonell,sur og grinete...hehe..Men hu får lov til det...Jeg bare lar hu være i fred,så går det nok over når kullet er født :-) Hu ytrer ønske om å få være i fred,å det skal respekteres!

 

Dette er siento

Farge: gul/japaner wienertegnet blåøyd..Vakring *hjerte*

Siento igjen :-)

Så kommer broren, Algul med den kule luggen! haha! Kaller han noen ganger for Elvis,fordi han har en temmelig heftig sleik til tider! Bare sjekk den luggen! Hihihi..

 

Farge: MADAGASKAR! Han lurte meg først med viltgul...Men den da BITTELILLE prikken på nesa,som jeg ikke fikk med meg i første omgang,gjorde at han altså var madagaskar.. Men ser det tydelig nå,at han er madagaskar,siden prikken,nå har blitt ganske stor,å dekker store deler av snuta :-)

Noen stilige karer det her :-) Gleder meg til dem kan parres,så vi får. De kommer til å gi så mange flotte barn :-D Disse genene kjenner jeg ganske godt,å jeg vet hva de er gode for! :-))

Vi blogges ! :-D

 

10 kommentarer

sandradani

07.mar.2012 kl.09:51

helle dusan så søte! :))

zitgokaninoppdrett

07.mar.2012 kl.09:52

sandradani: Takk for kommentar :-)) Ja de er helskjønne <3

07.mar.2012 kl.10:09

Nydelige:)

zitgokaninoppdrett

07.mar.2012 kl.10:13

Anonym:Takk for kommentar! Ha en fin dag!:-)

skriveblogg95

07.mar.2012 kl.10:22

Skjønne <3

Rikke S.

07.mar.2012 kl.10:31

Oh my oh my oh my.. så utrolig... utrolig søt !!
ÅÅHHHH! Nydelige :D

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Og ja, selvfølgelig kommenterer jeg tilbake - som normal blogghøflighet :) Lizbethosnes.com!

zitgokaninoppdrett

07.mar.2012 kl.14:33

Lizbeth Osnes:Takk for kommentar :-)) Ja,stolt over å ha de i stallen,og de så gode og runde å kose med <3

zitgokaninoppdrett

07.mar.2012 kl.14:33

Rikke S.: Takk for kommentar :-)) Ja,de er utrolig søte,og litt fluffye..hihihi

zitgokaninoppdrett

07.mar.2012 kl.14:34

skriveblogg95: Takk for kommentar :-)) De er helt herlige <3 :-D

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits