Våren i anmarsj og nye spennende kull på vei

Vi er i februar mnd,å våren er i full anmarsj :-)) Da begynner parresesongen igjen,og jeg har parra opp hele stallen min :-)) Bortsett fra dvergharene..De skal få lov til å slå seg heelt til ro først..No de er på god vei til å gjøre,så kommer nok til å parre dem opp til uka igjen.

De blir mye spennende i år...Jeg får mine aller første kull med liten sølv. Det som er så fascinerende med den rasen,er at de blir født helt sorte, men etterhvert forandrer de farge,til dette :

Her ser dere dandelo som liten,begynner å bli ganske sølvfarga her :-)) 

Og dandelo som stor,blitt kjempelys!

Eller de kan bli litt mørkere i pelsen,som denne nydlingen under her :-))

 

Et nytt kull med løvehode dvergveddere blir det også om en kort mnd,3 kull med hvit/blåøyd dvergveddere,2 kull med liten sølv og 1 kull med dvergharer :-)  2 av kullene blir sønnene mine sine da..Løvehodedvergvedder kullet og et hvit/blåøyd dvergvedder kull :-) Blir spennende å se åssen de håndterer det..Om det er no for dem å holde på med..De er jo kjempeflinke med sine egne kaniner :-D Blir seff jeg som har hovedansvaret og må ta over om inntressen ikke er der for dem!  

Forøvrig skal vi snart begynne med hopping og agylity igjen :-) Begynte jo sånn smått i fjor,så tar opp igjen tråden i år igjen. Rasene som blir brukt er i hovedsak dvegrveddere og dvergharene..Dvergharene er noen VELDIG sprettene,aktive skruer,mere liv i dem enn andre kaniner :-) Så det blir spennendende å se om dem er lettlærte! Vet jo lite om rasen i seg selv..Må bare finne ut av det på egenhånd og utforske :-)

Ha en fin søndag alle :-))

 

2 kommentarer

Hildur

19.feb.2012 kl.20:12

Var jo veldig kult at de faktisk skifter farge etterhvert :P Blir nok gøy når kaninkullene begynner å komme :D

zitgokaninoppdrett

20.feb.2012 kl.13:26

Hildur: Ja,det er skikkelig fascinerende! Gleder meg til de første kullene kommer. :-D Følge dem fra de er helt sorte til de blir gradvis lysere og lysere :-)Helt utrolig at det går ann :-D

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits