Så har vi fått dvergharer i stallen *bilder*

Heeeyyy!! Leeengee siden sist! Styrer med mitt og fyker avgårde i hverdagen :-P Har desverre blitt dårlig tid til blogging :-(( Men tro meg,jeg savner det! Men tid er IKKE lett å finne :-( Ser at noen av de andre bloggene har nevnt meg i sine innlegg! :-D Kjempeglad blei jeg for det! Tuusen takk :-))

MEN,det var jo ikke det jeg skulle skrive om nå,Jeg skulle egentlig bare vise frem de nye familiemedlemene <3 

 

Dette er Tilly. Hun er en snerten liten dverghare <3 søt ikke sant?? Litt bollete til å være dverghare da men :-P Det skal vi få en slutt på :-)
Har fått en nydelig hann til henne også .:-) Han får dere se senere i dag,når jeg har fått tatt bilder av han..Ville ikke mase på han,når han kom hit..Jeg lar alltid nye familiemedlemmer være mest mulig i fred de første dagene. For at de skal venne seg til nye lukter,lyder og alt annet nytt.

Blogges senere i dag ( Om jeg får tid) :-P

4 kommentarer

minemarsvin1.blogg.no

16.feb.2012 kl.15:13

Awww... herregud så utrolig nydelige! Nå ble jeg MISSUNNELIG!!! :)))) Jeg ville gjort hva som helst for at mamma og pappa hadde sagt ja til at jeg kunne fått en sånn en.....

Dyreneshverdag

16.feb.2012 kl.16:30

Nææ, så søteee! De er skikkelig heldig som kom til dere også. :-)

Skal dere bruke dem i oppdrett? :-)

zitgokaninoppdrett

16.feb.2012 kl.17:58

Dyreneshverdag: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Ja,de er såå flotte!! :-) Bare vent til du får se hannen jeg skal legge ut bilde av etterpå,han er bare nydelig!:-)

Skal bruke dem i avel/oppdrett ja :-) blir vel noen hoppe/agility dvergharer etterhvert også :-D En rase med skikkelig liv i seg!

zitgokaninoppdrett

16.feb.2012 kl.18:00

minemarsvin1.blogg.no: Takk :-) Ja de er bare skjønne!! Skjønner godt at du kunne gjort hva som helst for å få en sånn i hus ja! Blitt heelt forelska selv jeg <3

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits