morsomme kaninfakta og emosjonelt kroppsspråk hos kaninen

Hei bloggen!

Kaninen ignorerer deg:

Ikke fortvil om kaninen ignorere deg om du vier oppmerksomhet til den,men den ikke responderer. Feks spiser høy,vasker seg eller snur stumpen til og døser. Det betyr at kaninen er trygg på deg! Som byttedyr er den alltid på vakt der det er potensiell fare..Så det betyr bare at den er trygg på deg og slapper av i ditt nærvær :-)

Fløtt deg!! gidder du??

Viss kaninen dytter deg hardt med snuta,betyr det at du er i veien. Men ta det som et komplimang. Dette gjør han også med artsfrendene sine,så det betyr bare at han ser deg som samme art og er fullstendig trygg på deg. til tross for størelses og utseende forskjell :-)

Klarer ikke fange meg! så blæda!

Kaninens lek er innrettet til å bli fanga. Naturlig i og med at de er byttedyr. De kan komme bort til deg og klore deg litt på leggen,eller nappe litt i skotuppen din ol,for så å løpe avgårde i full fart,mens de rister i den snasene  halen sin samtidig som den rister på hodet og slenger med stumpen. Et ganske komisk syn!

Herlige skapningene :-)) Ønsker alle en god natt!

 

Klem Synnøve

3 kommentarer

Dyreneshverdag

08.01.2012 kl.11:24

Dette vet jeg! Og det er jammen lurt å vite også. :-)

Jeg har flere gang lekt "sisten" med Nacho, og det er et utrolig morsomt syn! Og så rask som han plutselig blir! Hoho. :-)

zitgokaninoppdrett

08.01.2012 kl.12:49

Dyreneshverdag: hihi...De er fryktelig søte når de holder på sånn <3 Fælt til fart det blir på dem ja!! hehe..Helt utrolig :-))

Hege

22.06.2013 kl.22:55

Haha , fikk mine to kaniner idag og da de lekte ''sisten'' med meg trodde jeg de stakk av .. ;p

Guro

21.12.2013 kl.16:45

Har to kaniner😊 de er to år nå, men de krangler veldig ofte, hun ene er veldig aggressiv,men når vi tar henne på fange legger hun seg til rette, og sleiker oss på beinet👌

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

33, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits