Jeg blei GRUNDIG lurt!

Husker dere algul? En skjønn løvehode dvergvedder som jeg kalte viltgul..Men der blei jeg lurt grundig! Etter å ha tatt en nærmere titt på han,fant jeg ut at han faktisk er madagaskar! hehe..Følte meg temmelig klein da..nesten 7år som oppdretter og bli lurt på den måten der...jaja..Selv en erfaren oppdretter kan faktisk ta feil..

               

 

Å vet dere hva jeg blei lurt av?? Jo,det er no så komisk som den lille,BITTE lille mørke prikken på den søte lille snuta hans! haha!

Rister oppgitt på hodet og rusler i seng! God natt alle sammen :-)

Synnøve

2 kommentarer

Randomjenta

07.jan.2012 kl.13:11

Min lille frøken er også madagasker tror jeg :)

zitgokaninoppdrett

08.jan.2012 kl.21:43

Randomjenta: Nydelig farge det :-) <3 En av mine favorittfarger :-)

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits