Førstehjelp-veske til kanin

Hei bloggen! :-)

Som vi har førstehjelpsveske i bil,i hus og til barn osv. Bør vi også ha en til kanin. Ha det i en gammel veske du ikke bruker,en egen skuff som ikke blir brukt på badet/kjøkkenet feks,eller i et medesinskap,en liten sekk ol..

Min innholder bla:

-Renset parafin og "sprøyte" og gi det med

-Øyebadevann

-salver til forskjellige sår

-rensemidler til forskjellige sår

-engangshansker

-bomull

-bandasjer og kompress

-c-vitaminer (Ikke til dagelig bruk,men om kaninen/e nyser og er forkjølet)

-morsmelk erstatning ( om kull mister mor og må flaskes opp)

-flasker

 

Hva kaninen/e din trenger i sin førstehjelpveske er opp til deg,alt etter behov og om man bare har en kanin eller flere,eller driver avl. Dette er bare en forslagsliste fra min side. Men veldig greit å ha,for ting har det med å oppstå brått,å da er det greit å begynne med behandling med engang. Jo før jo bedre. :-)

Synnøve

2 kommentarer

Kristine

07.jan.2012 kl.12:42

C&C bør også være i skapet. Etter at kaninen har vært i narkose, er dette en fin måte å tilvenne kaninen å spise rett etter. Da blir det ingen "pangstart" for kaninen når den må begynne å spise høy igjen. C&C blandes inn med vann og gis i engangssprøyte. Skal kjøpe en slik pakke når jeg har kastrert Lars og Ludvig, og gi det til dem når vi kommer hjem fra kastreringen. Kan skrive et innlegg om pakken, så kan du se hvordan den ser ut :-)

zitgokaninoppdrett

07.jan.2012 kl.13:13

Kristine: Bra forslag :-)) Et innlegg om det høres bra ut! Sikkert mange som ikke tenker over slikt,og som trenger det,men som ikke vet hva det er.Å da er de godt det finns innfo om det på nett :-D

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits