Oppdrett som yrke...??

Hei igjen alle sammen :-)

På nyåret har jeg bestemt meg for å prøve å leve av oppdrettet mitt. Har meldt meg inni en klubb som hjelper oppdrettere med dette. De holder kurs og lærer en å være selvstendig næringsdrivende :-D Jeg mener...Folk lever jo av å drive dyrbutikker osv..Så skulle vell la seg gjøre. 

Det er et yrke jeg klarer også,selv med dårlig rygg og kropp gennerelt. Jeg kan styre det litt selv og bestemme arbeidstempoet selv og tilrettelegge akkurat som jeg selv trenger. Har en del foretningsideer,må jo ha no annet ved siden av å selge kaniner. Selge utstyr og tilbehør også feks vannskåler,bur,matskåler osv.. En liten gårdsbarnehage også kansje.Med de største barna som klarer seg stort sett selv (ikke tunge løft osv)mellom 4 og 5 år.2-3 stk.  Har drøssevis av andre ideer også!

Det kan bli mye rart jeg kan komme til å jobbe med som dere sikkert skjønner..hehe..variert,litt utfordrende,men også rom for mye kos  og et nokså bedagelig liv :-)

Barna mine gleder seg veldig. De skal jo også få seg en egen ministall med sine kaniner om alt går etter planen :-) De er jo selvsagt med på morroa med å legge frem foretningsideer. hihihi..

Vet ikke helt om dette lar seg gjøre...Men skal hvertfall gjøre et forsøk..Så får man se hvor det bærer :-)

Hva tenker dere? Noe som er dømt til å mislykkes? eller dømt til å lykkes?? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits