Bamsekoos og kansje nye vakre oppdrettere på gang :-)

heisann!! :-D

Her ser dere et eksempel på en kanin som liker å kose og bære på bamser  ( Kaninen til sønnen min) Han er bare nydelig.. <3 

Kozekoooz <3 Har bestemt at barna mine skal få lov til å få barn etter kaninene sine,samt å ha ansvar for kullet,stelle og selge kaninungene når dem er gamle nok :-) De putter selvsagt pengene i egne lommer. Går det bra og de tar det ansvaret som de skal, skal de få ei hue de kan bruke å ha kull på engang i blant..Viss det går bra og de liker det og tar det ansvar som er påkrevd,skal de få lov til å få sin egen lille stall med kaniner :-)

Er jo seff JEG som er ansvarlig og må ta over om de finner ut at det blir for mye og ikke no dem vil drive med. Barn gjør sånt,De prøver å finne sin plass her i livet akkurat som oss. Så Helt greit om de trekker seg ut. Lager ikke no stort nummer ut av det. Dette blir spennende :-) Håper de liker det da..Og vil fortsette! De trenger å ha no å gjøre og engasjere seg i...Hittil har de ikke funnet no de liker å gjøre av fritidsaktiviteter..Så hadde blitt glad om de enedelig hadde funnet no. De liker jo veldig godt å være med meg i kanin-stallen da,å de er superflinke med kaninene sine. Så tror dette går kjempebra jeg :-)

 

Ellers ønsker jeg alle et riktig godt nyttår :-)) Kose dere masse :-D Det skal vi! Det blir ribbe,masse godis,filmer,rakketter og masse annet morro. Skal bare være hjemme å kose oss rett og slett :-)

Nyttårsklem fra meg :-))

 

 

 

7 kommentarer

Åee, skjønn kanin! ^^

Sarah Michelle

30.des.2011 kl.14:31

så søt kanin !

bellahsgalskap

30.des.2011 kl.14:33

for en utrolig søt kanin! Hilsen Bellah

Julie

30.des.2011 kl.14:46

Så herlig! :')

lsolnordal

30.des.2011 kl.14:47

kaniner er sååå søte! aw

svta

30.des.2011 kl.15:32

åååååå søteste headeren ! :)

btsarah

30.des.2011 kl.16:06

Fin blogg! Ha en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits