så lite tid,så mye å gjøre....

Hei alle sammen! :-)

Nå er det jammen en stund siden sist..Beklager,skal skjerpe meg..Men overskrifta sier jo sitt..Vi er midt i julestria og unger,gubbe,dyr,venner,hus og hjem skal ha sitt,så da blir det ikke alltid så mye tid til å blogge :-P Skal prøve å legge ut flere innlegg i dag da. Siden jeg bare skal prøve så langt det lar seg gjøre å slappe av... :-) Man trenger å puste ut litt innemellom og la ting stå. Har ikke vært en veldig rolig helg,så har ikke fått slappa av no særlig i helga heller. Skulle virkelig vært flere timer i døgnet!! 

Såeeeh...stay tuned...Flere innlegg kommer etterhvert om de herlige firbente skapningene <3 Må bare finne ut hva jeg skal skrive.. :-P :-)

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits