Morsomme kaninfakta 2 :-)

Hei! Her kommer det flere morsomme kaninfakta/historier. :-D

 

Vet dere at kaniner kan gjøre de merkligste ting for å fange din oppmerksomhet ?? Det kan de nemmelig! I stallen min har jeg feks en som dytter i flaska si,helt til den deiser i gulvet med et brak! hehe..Har noen som står å rister i døra også! Ser skikkelig corny ut,men utrolig søtt <3 Har en hanne som løper frem og tilbake i buret og kaster matkoppen mot stengene i buret ( JA! det bråker no innmari!! Hehe) Og samtidig lager han en sånn sprø brumme lyd nedi halsen..hehe..

 

                     

 

Q:Hva gjør deres dyr for å fange din oppmerksomhet?? :-)

6 kommentarer

Kristine

21.nov.2011 kl.21:08

Hehe, morsomt! :-)

Eddie hopper opp på ryggen min når jeg lener meg fremover. Lars og Harald klatrer på beina mine for at jeg ikke skal flytte meg. Haha, de er så herlige! :-)

zitgokaninoppdrett

21.nov.2011 kl.22:57

Kristine: hihihi :-D Så kult! Ja,de er noen vidundere hele gjengen <3 Når de hopper sånn rundt bena dine,markere de deg også,samt de forteller at du er vår og vi liker deg,så det er et veldig kompliment, OG MYE koseligere enn når de miger på deg for å markere deg!! haha!

Hildur

22.nov.2011 kl.07:19

Hehe :D Disse dyrene altså! Ørkenrottene bruker å begynne å gnage på gitteret i buret når de vil ut iallefall ;) Men av og til sitter de i koppen sin og bare ser på meg. Kanskje er det et stille rop om oppmerksomhet? :P

zitgokaninoppdrett

22.nov.2011 kl.08:29

Hildur: hehe,ja de er så skjønne :-)) Nåmin,så søtt<3 Vet hva de vil disse dyra..Høres ut som at det kan være et stille rop om oppmerksomhet ja.. hihihi..

22.nov.2011 kl.13:12

Så morsomt.....klemz Deveny :-)))

zitgokaninoppdrett

23.nov.2011 kl.09:20

Anonym: Ja,har det mye morsomt i stallen skal jeg si deg :-)) Så koselig å ha deg på vennelista deveny :-D Klem

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Sammen lagt har jeg 21 kaniner,hvorav 11 er fastboende. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg tenker også å hjelpe misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits