Se hva jeg kansje får i stallen min da! :-)

Hei! Får muligens mulighet til å ta over noen awsomme kaniner nå,fra en annen oppdretter :-) men disse skal jeg ikke omplassere videre...De blir nok hos meg om alt går etter planen :-)

 Den 1. rasen jeg vil fortelle om og som kansje kommer er havana. Havana er både en farge og en rase. rasen havana har også fargen havana.Altså fargen sjokoladebrun :-) Det som er morro med både farge og rase,er at det finns svært få brune kaniner i Norge :-) Tiden før stallen min ble rammet av tarmkoksidose,klarte jeg å få til en dvergvedder i fargen havana. Veldig morro,siden den fargen som sagt er sjelden på alle raser.

 

Og dverghare. En artig snedig sak,som jeg er veldig nysgjerrig på :-) Vet ikke så mye om rasen,så skal sette meg ned å forske litt,før jeg eventuelt tar dem til meg. Viktig å vite og samle inn innfo,før man tar til seg nye raser og dyr.

Så da får vi se hva det blir til :-)

 

Ha en flott torsdag alle sammen :-D

8 kommentarer

vestlandsfrue

10.nov.2011 kl.21:14

Lykke til!

zitgokaninoppdrett

10.nov.2011 kl.22:43

vestlandsfrue:Tusen takk for det og kommentar :-))

Hildur

11.nov.2011 kl.01:18

De var veldig stilige! :) Jeg hadde en angora en gang som hadde litt samme farge som den brune i ansiktet iallefall :)

zitgokaninoppdrett

11.nov.2011 kl.13:58

Hildur:Ja! de er skikkelig kule :-D Eneste som kansje stopper meg,er at det begynner å bli litt trangt om plassen i stallen...Så håper på å selge unna og få omplassert en del fremover...Så jeg får plass :-)

Angora er skikkelig kule da! Har lyst på en angora i stallen å! En annen oppdretter jeg kjenner har en angora..Å hu klipper så mange kule frisyrer på den! hihi...ordentlig søtnos <3 Kunne vært maskoten i stallen min.:-)

Hildur

12.nov.2011 kl.03:49

hehe :D Jeg klipte aldri frisyrer på dem faktisk. Men så var jeg ganske ung og ny på det også når jeg holdt på. Det var først mamma sin oppgave og klippe dem, men etterhvert tok jeg over for jeg syntes de ble klippet for sjeldent. De er utrolig pene og er ganske rolige av seg. Var litt skummelt å klippe dem i begynnelsen for jeg var så redd for å klippe dem i huden. ;)

Får håpe du får omplassert nok til at du får plass til noen nye.

12.nov.2011 kl.08:10

Så morro! Haha, veninna mi har Agorakanin den ser ut som en ulldott men er utrolig søt :D Lykke til!

zitgokaninoppdrett

12.nov.2011 kl.13:30

Anonym: jaaa! Må jo få en sånn hårball i min stall også :-D Takk for det og kommentar :-D

zitgokaninoppdrett

12.nov.2011 kl.13:36

Hildur: Har veldig lyst til å bli kjent med den rasen!Å kansje lage ting av ulla demmes også :-) Skjønner godt at du var litt skeptisk ja:-S Hadde jeg vært også..Men det må jo nesten gjøres også..Man lærer seg jo teknikker som hindrer at det skjer da :-)Også er de sikkert gode å kose med <3 De ser litt bamse-aktige ut <3

Jaa! Det håper jeg også! Alltid spennende med nye raser og farger :-D

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte.Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits