Dyr som egenterapi??

Hei bloggen :-)

En hektisk dag er unnagjort ,og er fryktelig sliten i hodet...Så nå skal jeg ut i stallen å koble av litt :-) Kaniner er ikke bare koslige dyr med masse kjærlighet å gi..De fungerer også som terapi for meg.

De er et avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Er jeg umotivert og lei,går jeg ut i stallen. Og kan kjenne humøret og energien fort melder sin ankomst :-)

Dessuten får jeg litt annet å bry hue mitt med i hverdagen også. Annet enn husarbeid,mann og barn. Trenger å være no annet enn  bare  mamma,husmor og livspartner. Selv om det selvsagt er min viktigste oppgave her i livet og jeg elsker barna og mannen min over alt på jord.

                                       

Det som møter meg når jeg ankommer stallen og roper: Taniiin! så går hele stallen bananas og rister i dørene for å få oppmerksomhet.. Da må man jo bare trekke på smilebåndet. :-)

 

Q: Hva tenker du om dyr som egenterapi? 

Q: Hva bruker du som egenterapi??

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

Tove

08.nov.2011 kl.16:30

Dyr er definitivt egenterapi ja. I England får man til og med hund på respept. Er bra både for blodtrykk, psykiske lidelser og bra for barns empatiutvikling.

zitgokaninoppdrett

09.nov.2011 kl.10:39

Tove: Kjenner det selv,at de hjelper meg med min helseproblemer og når livet er kjipt ja :-) Oi,det visste jeg ikke! Det er jo kjempebra,sånn det skulle vært i alle land :-) Og enig i det du sier at det er bra for barns empatiutvikling.

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte.Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-))Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits