God morgen bloggen :-)

Snart ut å surre litt i stallen igjen.Er så mye koseligere å ha dem inne under tak og 4 vegger syns jeg :-) Skal lage høyholdere til alle i dag.

Hvorfor?? Jo et skal jeg si dere. Kaninene må jobbe litt for å få tak i høyet,no som hindrer at kaninene kjeder seg,det blir et renere og mer ryddig bur,fordi mange kaniner gjør fra seg der dem spiser høy,så slipper man avføring over hele buret. Bedre for kaninen og seff for meg når jeg skal skifte bur. Og kaninene slipper å ha høy rundomkring i hele buret,for så å tråkke det ned i avføringen. Da vil de jo ikke spise det,så da sparer man en del høy og utgifter :-))

Ikke alle som vet hva en høyholder er. Så hva er en høyholder?? Jo,det er en netting man setter fast på veggen i buret,som man putter høyet i. Da "tyter" høyet ut av nettingen. Ergo,kaninen må jobbe for å få tak i høyet :-)

Så skal jeg se om jeg får tatt no bilder av stallen i dag. Fikk ikke gjort det i går,da det ble for mørkt og har ikke fått skaffa no lys der inne enda. Skal gå til anskaffelse av det i dag :-)

Ønsker alle en flott dag :-D

 

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte.Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-))Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits