Nydlige vedder-guttebasser til salgs <3 :-)

Har 3 fine kosete,tillitsfulle guttebasser til salgs <3 see daa,er de ikke nydelige?? Håper noen vil gi dem et hjem snart :-)) 

 

 

 

Fikk på plass alle bur og kaniner i stallen i dag forresten :-D Bilder kommer i mårra av både stall og løve/vedder unger :-)) 

Q: Har dere dyr?

Q: hvilke??

 

Klem Synnøve

 

Én kommentar

Ingrid Marie Gaino

04.08.2012 kl.20:54

hei, har du muligheten å sende en løvevedder hann til Finnmark? :)

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

32, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av dvergharer, løvehodedvergvedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv. Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte. Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. Jeg hjelper og omplasserer også misshandlete kaniner. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-)) Her kan dere også spørre meg om ting ifht kaniner,så skal jeg svare så godt jeg kan!Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits