Liten sølv

 Noen av mine sølvkaniner :-) Men skal ikke avle så mye på de...De blir mest til utstilling..Også skal jeg bruke dem til å få sølv-fargen på raser den fargen ikke finns på..Det blir spennende :-)

 

Her ser dere selveste bamsebrakar på bruket :-) Min delado <3

 

 

 

Fiininger vett <3

5 kommentarer

Hildur

06.nov.2011 kl.22:32

Så fin! hvordan blir det når du blander to kaninraser? Blir de like verdifulle eller blir det på samme måte som blandingshunder som koster mye mindre?

zitgokaninoppdrett

06.nov.2011 kl.22:51

Hildur: Takk :-)) Det blir nok som blandingshunder ja...Er litt innvikla det der...For man må jo parre tilbake sånn at de blir renraset igjen...Med fargen sølv..Stor utfordring,men veldig spennende :-)) Også må man jo passe på slik at det ikke blir no helseproblemer og tannfeil ut av det også..Så ja..SKIKKELIG utfordring!:-)

Hildur

06.nov.2011 kl.23:41

Hehe ok :( Høres spennende ut!

zitgokaninoppdrett

07.nov.2011 kl.08:13

Hildur: ja,det er veldig spennende! :-) Men er jo et minus at det blir noen blandingskaniner ut av det da..Som i mange folks øyne gjør dem mindre verdt..Så tenker meg om 2 ganger før jeg begynner med det..Har ikke gjort det før,men har jo litt lyst til å prøve da :-P

Hildur

07.nov.2011 kl.11:59

Synes blandingsdyr er bare søte jeg. Og ofte lever de lengre pga mindre sykdom og plager, iallefall i hundeverdenen :P Sikkert mange familier som vil kjøpe en blandingskanin. Synes foresten at det er kjempebra at de som kjøper kaniner av deg må skrive under på en kontrakt om å kontakte deg vis de skal selge kaninen :) Alle dyreselgere skulle hatt en sånn regel!

Skriv en ny kommentar

zitgokaninoppdrett

zitgokaninoppdrett

31, Askim

Hei! Er en livsglad kvinne som vil blogge om mitt oppdrett og hverdagen med kaninene mine :-)Jeg driver oppdrett av løvevedder,hvit/blåøyd dvergveddere og liten sølv.Dette blir også en salgs- blogg og omplasserings blogg.Jobber også for å skaffe trengende hjemløse kaniner nye hjem.Som oppdretter må jeg jo ta ansvar. Kaniner har jo blitt et meget populert kjeledyr,men det er også det mest omplasserte.Jeg omplasserer også kaniner som folk kjøper herifra.Man må faktisk skrive under på en kontrakt om at man er pliktig til å ta kontakt med meg,om man ikke kan ha kaninen lenger. For mer innfo kan dere besøke hjemmesiden min zitgokaninoppdrett.piczo.com .Legg meg til som venn da vell,om du er glad i dyr/kaniner :-))Kos dere med bloggen :-) Klem Synnøve

Kategorier

Arkiv

hits